10 березня 2023
Полуничка -  секс-шоп року!

За результатами дослідження за авторською технологією «Споживчих уподобань», мережа секс-шопів «Полуничка» стала переможцем у номінації «Секс-шоп року 2022» за версією аналітичного центру «Вибір країни». Ця авторитетна нагорода підтверджує те, що ми є найкращими на українському ринку інтимних товарів.

Незалежна комісія експертів Аналітичного центру «Вибір Країни» відзначила якість роботи нашої мережі секс-шопів, популярність та репутацію серед споживачів. За сумою цих показників, «Полуничка» офіційно отримала звання «Вибір Країни 2022» серед секс-шопів України.

Ми вдячні за високу оцінку нашої роботи. 2022 рік був важким для нашої країни, тому це визнання є особливо важливим для нас. Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів найкращими інтимними товарами, і ця нагорода надихає продовжувати докладати зусиль для досягнення цієї мети.

Ми раді бути переможцями у номінації «Секс-шоп року 2022» та поділитися цією новиною з вами, нашими шановними клієнтами. Дякуємо за вашу підтримку та довіру, ми будемо продовжувати забезпечувати вас найкращими інтимними товарами!

Полуничка - секс-шоп року!