25 жовтня 2023

З 11 по 13 жовтня 2023 року відбулася надзвичайно важлива подія для світу інтимних розваг – виставка EroFame 2023 у Ганновері, Німеччина. Ця подія пройшла під девізом "Більше, ніж просто ярмарок" і дійсно запам’яталась всім учасникам своєю дружньою атмосферою та інноваціями.

На ярмарку зібралось багато компаній, були і відомі бренди, які представляли свої останні новинки, і нові компанії, що тільки прагнуть зробити свій слід в цій галузі. Було дуже приємно зустріти давніх партнерів і знайти нові знайомства, а різноманітність пропозицій гарантувала, що кожен знайде щось для себе.

Все це створило умови для успішних та приємних трьох днів, і перетворило EroFame 2023 з простого ярмарку на платформу для спілкування та розвитку бізнесу.

Ми пишаємось тим, що ви обираєте нас, і ми працюємо для того, щоб забезпечити вам найкращі з можливих продуктів та вражень, і на EroFame 2023 обирали для вас найякісніші та найсучасніші іграшки для дорослих, тож невдовзі вони з'являться в асортименті Полунички. Слідкуйте за оновленнями та приходьте до нас, за новою порцією задоволення – це буде справжня магія!

Полуничка на EroFame 2023