📦💨 Доставка 100% безкоштовно! 100% Конфіденційно!

📦💨 Доставка 100% безкоштовно! 100% Конфіденційно!

09 вересня 2024
🍓 Нова Полуничка в Черкасах!

Ми раді повідомити про офіційне відкриття ще одного секс-шопу Полуничка в Черкасах. Це нове поповнення в нашій зростаючій родині магазинів, де ми продовжуємо дарувати задоволення, комфорт і якість нашим клієнтам.

Завітайте за адресою бульвар Шевченка, 145 (відразу за Львівськими Круасанами) та ознайомтеся з широким асортиментом товарів, створених для того, щоб урізноманітнити ваші сексуальні моменти та втілити ваші фантазії в життя:

Місцезнаходження: Черкаси, бульвар Шевченка, 145
Графік роботи: щодня, з 09:00 до 19:00
Телефон: +380 (50) 617 22 95

У новому магазині ви знайдете все: від елегантної білизни, чуттєвих аксесуарів та іграшок преміум-класу до товарів для здоров'я на будь-який смак і бажання. Якщо ви шукаєте ідеї щоб урізноманітнити своє інтимне життя, або хочете отримати пораду від нашого досвідченого персоналу, ми чекаємо на вас, і подбаємо щоб ваш досвід був приємним, комфортним і безпечним.

З нашими привітними продавцями-консультантами, готовими надати індивідуальні рекомендації, ви можете бути впевнені, що знайдете саме те, що шукаєте.

Дякуємо за вашу постійну підтримку. Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами в Черкасах і допоможемо вам відкрити нові вершини задоволення!

Полуничка - більше пристрасті кожен день.

🍓 Нова Полуничка в Черкасах!