Секс-шоп Полуничка Київ
Список
На карті
Секс-шоп Полуничка Київ
Секс-шоп Полуничка Київ
пр. Червоної Калини, 17
Троєщинський масив, праворуч від ТЦ "Еко", фасад, що виходить на дорогу
(050) 324-76-18
ПН-НД з 10:00 до 20:00
Показати на мапі
вул. Гетьмана Павла Полуботка, 90/2
Метро "Лісова" вихід з боку "Да Ринок", поряд із ТЦ "Маяк"
(050) 361-66-94
ПН-НД з 10:00 до 20:00
Показати на мапі
вул. Гетьмана Павла Полуботка, 7
М "Дарниця", вихід на бік Ленінградської площі, 2-а торгова лінія, павільйон 11
(050) 342-16-10
ПН-СБ з 10:00 до 20:00 НД з 10:00 до 19:00
Показати на мапі
пр. Леоніда Каденюка 2/35
позаду McDonalds. Колишній пр. Гагаріна
(050) 342-17-02
ПН-НД з 10:00 до 20:00
Показати на мапі
пр. Берестейський 1
колишня пл. Перемоги
(050) 361-69-34
ПН-НД з 10:00 до 20:00
Показати на мапі
вул. Велика Васильківська, 118
навпроти клубу "М'ятний Носоріг" вхід до арки, ст. метро Палац Україна
(044) 528-45-52
(050) 361-67-83
ПН-НД з 10:00 до 20:00
Показати на мапі
Секс Шоп "Полуничка" на Теремках
Пр. Глушкова, 25  

Праворуч від центрального входу в ТЦ "Магелан", Теремки, в ряду торгових магазинів, Павільон №8

+38 (050) 361 69 14
ПН-НД з 10:00 до 20:00
Показати на мапі
Сторінка

Секс-шоп Полуничка в Києві

Інтимні іграшки відомі людству ще з доби давніх цивілізацій. Археологи знаходили артефакти у Єгипті, Китаї, Месопотамії, а також в античних поселеннях. Культ задоволення досі має сакральне значення, досить згадати Kanamara Matsuri — фестиваль залізних пенісів, що проходить у Японії щороку. Зараз не потрібно винахідливості, щоби подарувати собі або партнеру неземну насолоду. Адже можна урізноманітнити сексуальне життя інтим-товарами з нашого інтернет-магазину секс-шоп.

Полуничка в Києві — інтим магазин для всіх

Полуничка — інтернет-магазин, який прагне задовольнити бажання кожного клієнта. Ми представляємо широку різноманітність товарів, щоб кожен зміг вибрати щось для себе. Якщо вам подобається ніжний та чуттєвий секс, подивіться масажні олії та свічки, гарну та ніжну спідню білизну, еротичні ігри та інші наші товари, які розкриють чуттєвість вашої пари. Якщо вам подобаються експерименти та ви із задоволенням дізнаєтесь про нові діджитал-пристрої, то різноманітність девайсів з інноваційними технологіями вас точно потішить. Для любителів гострих відчуттів у нас великий вибір різноманітної продукції на бдсм-тематику і фетишів. Також про рольові ігри не забувайте: у нас ви знайдете цікаві ідеї для будь-якої гри.

Пам’ятайте, інтимні товари дарують задоволення і надають профілактичну дію на наш організм:

  • допомагають уникнути проблем з органами малого таза жінкам;
  • знижують ризик розвитку простатиту в чоловіків;
  • сприяють виробленню гормонів щастя;
  • покращують репродуктивні функції;
  • знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань;
  • зменшують ймовірність розвитку депресивного стану та знижують вплив стресу на організм людини;
  • підвищують імунітет.

Ця інформація — результат досліджень у галузях урології, андрології, сексології та гінекології. Також не забуваємо, що секс — найважливіша частина взаємин із партнером та собою. Використання секс-іграшок сприяє:

  • розвитку чутливості;
  • знайомству з власним тілом;
  • визначення своїх переваг;
  • визначення ерогенних зон (і своїх, і партнера);
  • позбавлення сором'язливості для обох партнерів;
  • розслабленню та фокусі на процесі.

Інтимне життя — не місце для негативних емоцій, сором’язливості, страху, стиснення. Секс — природний фізіологічний процес, під час якого ви маєте отримувати задоволення. Наші товари допоможуть досягти бурі емоцій, почуттів, насолоди для вас та вашого партнера.

Інтим товари в Києві: різноманітність у каталозі

Секс-шоп Полуничка на ринку з 2006 року. Весь цей час ми вивчали побажання наших клієнтів, аналізували новинки на ринку, збирали відгуки. Це дало нам можливість скласти масштабний каталог найкращих та цікавих інтим-товарів, що налічує понад 10 тисяч найменувань. Чи готові до подорожі у світ насолоди?

Секс-іграшки

Усе, про що ви могли тільки подумати, уже є в нашому каталозі. Великий вибір інтим-товарів зі США, Європи, Азії. Це якісна та оригінальна продукція на будь-який вибір:

  • вібратори (вакуумні, кролик, кулі, подвійні, масажери, міні та смарт);
  • фалоімітатори (подвійні та скляні);
  • анальні іграшки (пробки, кульки, з хвостом та інші);
  • задоволення для чоловіків (насадки, мастурбатори, кільця, масажери, секс-ляльки та багато іншого);
  • задоволення для жінок (вібратори, помпи, вагінальні кульки, вибротрусики тощо);
  • задоволення для пар (гойдалки, меблі, подушки, простирадла та іграшки);
  • електросекс;
  • секс-набори;
  • секс-машини;
  • еротичні ігри та подарунки з приколом;
  • аксесуари.

Якщо ви тільки відкриваєте світ інтимних товарів і поки не знаєте, що хотіли б спробувати, зверніться за консультацією до наших менеджерів. Вони знають про секс-індустрію все і трохи більше, тому точно підберуть вам цікавий варіант.

Секс аптека

У категорії секс-аптека магазина Полуничка ви знайдете асортимент презервативів, лубрикантів, парфуми з феромонами, засоби для інтимної гігієни, а також товари для еротичного масажу Ми гарантуємо безпеку та високу якість продукції, що надається.

Спідня білизна та одяг

Одяг — незамінний атрибут для кожної людини. І таке ж важливе значення вона має для сексуального життя. Наш інтернет-магазин інтим-товарів знає, як вас здивувати. Ви можете вибрати ніжні та сексуальні товари для себе чи партнера:

  • еротичну білизну (комплекти білизни, боді, панчохи та колготки, пояси та підв’язки та багато іншого);
  • сексуальний одяг (вбрання для рольової гри, корсети, пеньюари, портупеї, сукні, шкіряну білизну та латексні костюми);
  • аксесуари та прикраси (маски, пестис, прикраси, рукавички, чокери);
  • категорія білизни та одягу для чоловіків.

BDSM та фетиш

Бажаєте додати трохи гострих відчуттів у ваш повсякденний секс? Ця категорія товарів зможе вас здивувати. Маски на очі та незвичайні свічки, щоб додати особливого настрою. Наручники та кляпи, щоби подарувати партнеру незабутню насолоду. BDSM-атрибутика, яка перетворить вашу спальню на червону кімнату Крістіана Грея.

Інтим магазин у Києві — офіційний дистриб’ютор

Ми хочемо надавати своїм клієнтам лише якісні та перевірені товари. За 15 років існування нашого магазину, секс-шоп Полуничка стала офіційним дистриб’ютором цілої низки успішних і іменитих брендів:

  1. Adrien Lastic — молодий іспанський бренд. Компанія з’явилася у 2009 році, розпочавши свою діяльність із досліджень, щоб надати аудиторії найкращі продукти. Розробники зробили ставку на ергономічну форму, яка проявляється в особливому дизайні та кольорі. Високоякісні матеріали, інноваційні технології, бездоганний дизайн — основні характеристики продукції Adrien Lastic.
  2. Anais Apparel — польський виробник еротичної спідньої білизни. З 2003 року компанія створює унікальні комплекти для чоловіків та жінок. Дизайнери надихаються чуттєвістю, свободою та елегантністю сучасної людини, її прагненням до прекрасного. У білизні від Anais Apparel кожна дівчина відчує себе сексуальною за будь-яких обставин.
  3. Fun Factory — один із лідерів на ринку з німецьким корінням. Бренд зареєстрували в далекому 1996 році. Це один із небагатьох виробників, які не відкрили заводи в Азії. Кожен товар Fun Factory було створено біля Німеччини. Великий асортимент та відповідь на будь-який запит покупців — головна особливість бренду. Тут і іграшки, й аксесуари, товари для здоров’я. Кожен продукт характеризується високою якістю та здатністю будь-кого довести до оргазму.
  4. Fleshlight — американський виробник, який підкорив покупців зі всіх країн світу. Це найвідоміший виробник мастурбаторів для чоловіків, який прославився достовірними копіями відомих інтимних зон порно-актрис. Також в нас є фалоімітатори, які створені зі зліпків пенісів порно-акторів. Водночас самі продукти розроблені за останніми технологіями з найніжнішої кібершкіри.
  5. Magic Motion — шанхайська компанія, яка намагається дарувати своїм покупцям задоволення, сексуальне здоров’я та благополуччя. Виробник відомий вібраторами, які роблять масаж піхви, клітора та інших ерогенних зон. Продукція Magic Motion — відмінний тренажер інтимних м’язів.
  6. Viamax — шведський виробник інтимної косметики. Це лубриканти, креми для ерекції та стимуляції оргазму, гелі для звуження піхви, біодобавки та багато іншого. Кожен продукт Viamax преміум якості, адже компанія ґрунтується на інноваціях, дослідженнях та знаннях про дари природи.
  7. Womanizer — німецький виробник, який з’явився на ринку буквально у 2013 році, але відразу завоював любов аудиторії понад 30 країн світу. Pleasure Air — технологія, що дає змогу стимулювати клітор, не торкаючись його. Рухи, що посмоктують і масажують, дарують шалене задоволення кожній дівчині.

Це лише деякі з брендів, що представлені у секс-шопі Полуничка у Києві. Повний перелік компаній можете переглянути у відповідному розділі інтернет-магазину інтим-товарів.

Секс-шоп у Києві: доставка та оплата

Чому покупці обирають інтим-магазин Полуничка в Києві? Ми пропонуємо унікальні переваги для кожного клієнта:

  • Полуничка — всеукраїнська мережа магазинів: ми відкрили вже 57 магазинів у 18 містах та 15 областях України;
  • з 2006 року працюємо для вашої насолоди, тому можете бути впевнені в нашій надійності та репутації;
  • нашими клієнтами вже стали 500 000 українців, які залишають відгуки, які допомагають вам у виборі;
  • ми гарантуємо оригінальність продукту та даємо гарантію до 24 місяців на продукцію низки виробників;
  • каталог інтим-магазину Полуничка — більше ніж 10 000 товарів іменитих брендів з усього світу;
  • ми працюємо безпосередньо з постачальниками з Азії, США, Європи та деякими виробниками, завдяки чому гарантуємо ціни нижчі за ринкові;
  • у нас власний великий склад, завдяки чому ваше замовлення буде відправлено того ж дня або наступного дня (якщо замовлення оформлено після 14.00);
  • наші співробітники ввічливо та дуже делікатно допоможуть зробити вибір, який подарує вам насолоду.

Також ми дуже цінуємо вашу конфіденційність. Замовлення оформляємо в непрозору та щільну упаковку, а на посилці не вказуємо назви магазину чи змісту. Ви отримаєте посилку із зазначенням «побутові товари» для вашого комфорту. Під час оформлення замовлення ви вказуєте ПІБ, номер телефону та відділення Нової Пошти, щоб ми могли надіслати посилку.

Ми гарантуємо своїм клієнтам безплатну доставку незалежно від суми замовлення або вашого вибору. Безплатна доставка гарантована для кожного клієнта. Ми навіть сплатимо післяплату для вас.

Якщо ви купуєте продукцію у фірмових магазинах Полуничка, то можете сплатити готівковим чи безготівковим розрахунком. Замовляючи товари в інтернет секс-шопі в Києві, можлива онлайн-оплата або відправка післяплатою.

Зверніть увагу, що асортимент секс-шопу в інтернет-магазині Полуничка може відрізнятися від асортименту наших стаціонарних магазинів у Києві. Однак ви завжди можете замовити доставку через кошик інтернет-магазину та вже наступного дня спробувати щось нове.